20 stycznia, 2021 rok, godzina 10.00 - online

KONFERENCJA EKOLOGICZNA Z FOLWARKIEM WĄSOWO

PARTNERZY

PROGRAM KONFERENCJI

20 stycznia, godzina 10.00
  • Uprawa buraka ćwikłowego, ogórka i ziemniaka w systemie ekologicznym w Wąsowie. Budowanie marki Folwark Wąsowo – Maria Hirowska, Folwark Wąsowo

  • Produkcja i przetwarzanie warzyw ekologicznych z 50 ha – Jolanta i Piotr Woźniccy 

  • Aktualne możliwości ekologicznej ochrony warzyw – prof. Jolanta Kowalska,Instytut Ochrony Roślin

  • Odmiany warzyw do produkcji ekologicznej - Dariusz Kacprzak, PNOS Ożarów Mazowiecki

  • Certyfikacja rolnictwa ekologicznego - Łukasz Kozak, Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S. A. „Gwarantowana Jakość”

PRELEGENCI, PROWADZENIE

Sprzedaż została zakończona

Twoja przeglądarka nie jest wspierana.

Zaktualizuj przeglądarkę lub zainstaluj przeglądarkę nowszej generacji.