20 stycznia, 2021 rok, godzina 10.00 - online
PARTNERZY
PROGRAM KONFERENCJI
20 stycznia, godzina 10.00
-
Uprawa buraka ćwikłowego, ogórka i ziemniaka w systemie ekologicznym w Wąsowie. Budowanie marki Folwark Wąsowo – Maria Hirowska, Folwark Wąsowo
-
Produkcja i przetwarzanie warzyw ekologicznych z 50 ha – Jolanta i Piotr Woźniccy
-
Aktualne możliwości ekologicznej ochrony warzyw – prof. Jolanta Kowalska,Instytut Ochrony Roślin
-
Odmiany warzyw do produkcji ekologicznej - Dariusz Kacprzak, PNOS Ożarów Mazowiecki
-
Certyfikacja rolnictwa ekologicznego - Łukasz Kozak, Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S. A. „Gwarantowana Jakość”
PRELEGENCI, PROWADZENIE

MARIA HIROWSKA
Folwark Wąsowo

PROF. JOLANTA KOWALSKA
Instytut Ochrony Roślin

JOLANTA I PIOTR WOŹNICCY
Gospodarstwo Ekologiczne SĄTYRZ

DARIUSZ KACPRZAK
PNOS Ożarów Mazowiecki
Dyrektor ds. sprzedaży nasion profesjonalnych

ŁUKASZ KOZAK
Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S. A. „Gwarantowana Jakość”
Inspektor rolnictwa ekologicznego

KATARZYNA WÓJCIK
WiOM Warzywa i Owoce Miękkie
Redaktor Naczelna – moderator spotkania